Trött.

Hej alla glada! : )
Idag var mest som igår, sover typ bort dagarna. Men jag är sjukt trött. Anledningen vet jag inte..  : )
Aja, ska inte klaga mer. Haha, just nu ser jag på nåt konstig film på femman. En kille får typ önska sig vad han vill men det slutar alltid illa. Gissa vad han tycker är viktigast i början? Jo, pengar och ha en snygg tjej. Men det är ju inte allt för att få en lycklig. Så man kan ju förstå varför det slutar illa efter hans önskningar. Det har jag iallafall förstått av den filmen.
Jag hoppas jag får lite sömn inatt. Jag kanske har sovit av mig redan : ( Hoppas inte det, jag älskar att sova.
Men nu ska jag tillbaka till filmen.
Kraamaar : )


Slöfock.

Hej alla! Hoppas ni mår bra, jag kände mej just trött men när jag såg att jag hade haft 15 besökare igår så blev jag skit glad. Okej, ni kanske tänker bara 15? Men jag brukar bara ha max 5 per dag. Tråkigt. jag hade den på msn och allt. But i guess my friends are not into this so.. ja haha! vaknade kanske 2-3 idag.Men har jag läst klart min bok nu, för att fördriva tiden.
Ska nog ta en dusch snart. Jag skriver förhoppningsvis mer senare. när jag tänker efter så var det inte så mycket att berätta om!
kramar!


:)

Ser ni min nya header? den har jag gjort alldeles själv. Det var ganska svårt och jag fick göra om den ungefär 3-4 gånger innan det blev rätt. Sen var det också att få rätt storlek så jag pröva mej fram och förhandska några gånger sen var det klart :D Jag gillar den verkligen :D Hihi, extra stolt över att det var jag som gjorde den :D
Men ja det där har typ tagit all min tid idag. Jag är ganska trött nu faktiskt.. Ska nog sova eller läsa en bok : )
Snart är jullovet slut. Det kääänns jäätte trååkigt !! : (   Men aja sen är det typ 6 månader kvar till sommarlovet.
Men nu ska jag titta lite mer på vännermarathonet på kanal 5 ! Men ska gå!
kramar

1 januari

Hej alla, det var längesen jag skrev. haha. får väll börja igen.
Men ja, ny är det ett helt nytt år. Jo, 2009. Det är ganska stora saker som händer. Jag slutar grundskolan och hoppas på ett härligt sommarlov! Sen i augusti fyller jag hela 16 år och får börja övningsköra. Jag hoppas inte att jag blir en fara ute på vägarna!? haha, skämt å sido..
Jag hade en rolig kväll igår faktiskt. Klockan 12 bar det ut för att smälla raketer. Fast jag smäller bara sånna små själv. Jag är livrädd för att få en sån på mej :(
Men aja, det blir nog rätt mycket uppdatering nu. Måste tänka på min skola nu till gymnasievalet. Men det blir bloggande. Nu när jag har tagit en paus inser jag hur mycket jag saknat det..
Skriver mer när jag får tillgång till dator. Det är inte så lätt. haha.
Kram/ N


RSS 2.0